Skip to Main Content
Parece que está usando Internet Explorer 11 o una versión anterior. Este sitio web funciona mejor con navegadores modernos como las últimas versiones de Chrome, Firefox, Safari y Edge. Si continúa con este navegador, es posible que vea resultados inespera

Butlletí de recerca UIC: Beques (Predotorals i Postdoctorals)

CONVOCATÒRIES OBERTES DE BEQUES (consultar convocatòries tancades)


Convocatòries competitives de beques (predoctorals i postdoctorals) amb termini de sol.licitud obert. 

Doctorats Industrials (DI) 2022

Ajuts a empreses i centres de recerca per al desenvolupament de projectes de doctorat industrial

Convoca: AGAUR
Termini: Primera resolució parcial: 14/04/2022 / Segona resolució parcial: 09/06/2022 / Tercera resolució parcial: 06/10/2022 / Quarta resolució parcial: 09/12/2022

 

 

Junior Leader 2023 - Beques de Postdoctorat

El programa de beques de postdoctorat Junior Leader està destinat a la contractació d’investigadors excel·lents, de qualsevol nacionalitat, que vulguin continuar la seva carrera investigadora en territori espanyol o portuguès en les àrees de les ciències de la salut i de la vida, la tecnologia, la física, l'enginyeria i les matemàtiques. Aquest programa té els objectius de fomentar la recerca d’alta qualitat i innovadora a Espanya i Portugal i donar suport als millors talents científics, als quals se’ls ofereix un entorn atractiu i competitiu en què dur a terme una recerca d’excel·lència.

Convoca: Fundació La Caixa

Termini: 07/10/2022 a les 14:00 h.

XXXIV Premis CAC

El CAC organitza, amb caràcter anual, els Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual.

La dotació és de 5.000 euros bruts per al primer premi i de 2.000 euros bruts  per al segon guardó. S’hi poden presentar recerques relacionades amb l’àmbit de la comunicació audiovisual que destaquin per les seves aportacions i pel seu rigor metodològic.

ConvocaConsell de l'Audiovisual de Catalunya

Plazo: 03/10/2022

 

Premi Duran Farell d'Investigació Tecnològica

El Premi Duran Farell d’Investigació Tecnològica del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya té com a finalitat incentivar l’excel·lència investigadora, mitjançant el reconeixement de la qualitat d’un treball de recerca dut a terme en el camp de la tecnologia durant els darrers tres anys per una investigadora o equip d’investigació liderat per una dona que en sigui la investigadora principal. El Premi té una periodicitat biennal.

Convoca: Universitat Politècnica de Catalunya

Plazo: 30/09/2022

Premios de Investigación del Consejo General de Enfermería

La convocatoria consiste en la dotación de un premio a la mejor tesis doctoral enfermera y la concesión de ayudas o subvenciones para la financiación total o parcial del desarrollo de proyectos de investigación.

ConvocaConsejo General de Enfermería

Plazo: 12/05/2022 - 16/10/2022

 

 

 

 

 

Programa ICREA Acadèmia

El Programa ICREA Acadèmia té la finalitat d’incentivar i recompensar l’excel·lència investigadora del personal docent i investigador doctor amb vinculació permanent a les universitats del sistema universitari de Catalunya. Es tracta d’un programa d’intensificació de la recerca destinat exclusivament al professorat universitari esmentat que està impartint docència i que es troba en fase plenament activa i d’expansió de la seva activitat investigadora.

Convoca: ICREA

Termini: 27/09/2022

Imprescindible contactar amb Vicerectorat de Recerca, vrecerca@uic.es

Síguenos 

 

Licencia de Creative Commons    

UIC Barcelona. Servicio de Biblioteca y Documentación.
        Licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional